Bøger / faglitteratur / opskrifter

One pot : alt i én gryde : din genvej til nem hverdagsmad


Beskrivelse


36 opskrifter der alle skal tilberedes i en og samme gryde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. apr. 2018

af

af

Lars Ovesen

d. 17. apr. 2018

En gryde til det hele, lyder det ikke dejlig nemt? Det er det bestemt også, og med denne bog kommer du godt i gang med "One-Pot" konceptet. Spar tid, spar opvask og spar måske en lille skilling i en travle hverdag. For hjemmekokke i alle aldre.

36 opskrifter der alle skal tilberedes i en og samme gryde. Bogen indledes med et kortere forord samt nogle simple hverdagstips. Herefter findes opskrifter på "de hurtige gryder", mad der kan tilberedes på ca. 60 minutter. Efterfølgende kommer "de langsomme gryder" der kræver mere simretid. Supper og grønt er næste indslag, hvorefter forfatteren har en række familiefavoritter som boller i karry eller koteletter i fad. Afslutningsvis kommer "de ekstra nemme" til når det virkeligt skal gå hurtigt samt lidt ekstra sundt og godt.

Madlavning uden opvask er næsten utopisk. Men denne bog har ramt noget der nok skal tiltale den travle familie. Opskrifterne er nemme at følge og kræver sjældent ingredienser der ikke kan erhverves i ethvert supermarked, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang. Jeg har nu læst bogen og skal da også prøve nogle af de mange opskrifter, hvad med eksempelvis: Svinekæber i øl, indisk kylling eller paella.

For yderligere opskrifter og inspiration til nem mad se Jamie Olivers 5 ingredienserHurtig lækker mad! eller Hurtig lækker mad!For yderligere opskrifter og inspiration til nem mad se Jamie Olivers 5 ingredienser eller .