Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Operation Sørøver


Beskrivelse


De to detektiver Tilde og Oliver og deres hund Otto kommer på arbejde omkring en forsvunden sørøverskat. Men der er også tyve på spil - så hvem finder skatten først? For 8-12-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2021

af

af

Pia Gunilla Park

d. 3. maj 2021

De to detektiver Tilde og Oliver og deres hund Otto kommer på arbejde omkring en forsvunden sørøverskat. Men der er også tyve på spil - så hvem finder skatten først? For 8-12-årige og eventuelt oplæsning fra 6 år.

De to detektiver Tilde og Oliver og deres hund Otte, udgøre tilsammen "Detektivbureau 2". I de to nye bind i serien, må de igen rykke ud og opklare to vidt forskellige sager. Hver bog har et persongalleri, hvor man præsenteres for de personer sagen omfatter. Der er tidligere kommet 6 bind i serien, hvor Operation Mørkemand er den første. Bøgerne kan læses i vilkårlig rækkefølge.

Igen to spændende og velskrevne historier til læsere med næse for detektivsager. Bøgerne er inddelt i kapitler og er sat med stor teksttype og fyldt med farverige tegninger. De har farvestrålende forsider som er et godt blikfang.

Serien "LasseMajas detektivbureau" handler også om seje børnedetektiver. Her kan fx nævnes Filmmysteriet.