Bøger / skønlitteratur / roman

Opkald fra en engel


Beskrivelse


Ved et sammenstød i en amerikansk lufthavn, får Madeline og Jonathan forbyttet deres mobiltelefoner. De falder begge for fristelsen til at undersøge den andens privatliv. Snart er de så optagede af hinandens hemmeligheder, at det ændrer deres egne liv.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. juli 2016

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 13. juli 2016

Læsere af spændingsromaner med lidt romantik vil føle sig godt underholdt af romanen om Madeline og Jonathan, der griber ind i hinandens liv via deres forbyttede telefoner.

Forfatteren er en af Frankrigs bedst sælgende forfattere. Denne roman er den første af hans bøger, der er kommet på dansk. I JFK-lufthavnen i New York støder en mand og en kvinde ind i hinanden. Ved en fejltagelse får de forbyttet deres telefoner, hvilket de først finder ud af, da han befinder sig i San Francisco og hun i Paris. Nysgerrighed får dem begge til at undersøge den andens privatliv via telefonen. De har begge en fortid: Madeline som betjent i London og Jonathan som stjernekok i New York, men på telefonerne findes også oplysninger, som de ønsker at holde for sig selv. Fx om en forsvunden teenager og en tragisk skilsmisse. Et billede afslører, at deres skæbner er forbundet af en dyster hemmelighed og snart er de så optaget af hinandens liv, at der ingen vej er tilbage.

En rigtig pageturner, der er vanskelig at lægge fra sig. Velskrevet, letlæst og med flere overraskelser undervejs bevæger romanen sig fra romantisk komedie over psykologisk thriller til actionpræget spænding.

Som en anden fransk forfatter Tatiana de Rosnay skriver også Guillaume Musso underholdende og fængende, dog med flere overraskelser og mere spænding.


litteratursiden.dk

d. 5. sep. 2016

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 5. sep. 2016

Her er den bog, jeg har ventet på at læse. Romanen er et kalejdoskop af litterære genrer. Komedie, kærlighed, krimi og masser af skønne klicheer. Underholdning i topklasse. Først en advarsel: Begynd i...


Børsen

d. 12. aug. 2016

af

af

Line Rasmussen

d. 12. aug. 2016