Bøger / skønlitteratur / roman

Oplæring


Beskrivelse


Abby og Nathaniel har endelig fundet sammen igen, men kan de få et kærlighedsforhold til at blomstre sideløbende med deres dominansforhold som master og underkastet?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. apr. 2014

af

af

Tina Schmidt

d. 4. apr. 2014

Romanen Oplæring er bind tre i en erotisk trilogi og henvender sig derfor til læsere af de to første samt det øvrige publikum for erotisk litteratur.

Tredje del af en serie. Romanen er ikke helt hensigtsmæssig som selvstændigt værk, hvis man som læser er interesseret i den udvikling, parrets forhold har haft gennem de to forrige bøger. Dog er det ikke tvingende nødvendigt, idet man godt kan gætte sig til, hvad der er sket. I denne roman er de nået frem til, at de godt kan være kærester ved siden af deres eksperimenterende dominansforhold. Der er ikke megen anden handling end, at de skal få disse to roller til at sameksistere. I dominansforholdet, der fylder hovedparten af handlingsforløbet, er hele omdrejningspunktet, at Abby skal lære fuldt ud at lade sig underkaste Nathaniels forgodtbefindende.

Roman(erne) lægger sig tæt op ad den øvrige erotiske bølge. Det er ikke det store romanplot, der udvikler sig for læserens øjne. Den handler om en millionærs magt/dominans forhold til en kvinde. Denne ligger i den lidt mere hardcore ende af skalaen, et sted sammen med Fifty shades og Maya Banks' Gnist.

Sidste del af erotisk romantrilogi om Abbys forhold til millionæren Nathaniel. Ikke hensigtsmæssigt, men kan dog læses selvstændigt. Minder om mange andre værker i genren.