Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Ordblindhed


Beskrivelse


I gennemsnit sidder der 2-3 ordblinde børn i alle klasser. Men hvorfor er nogle mennesker ordblinde? Og hvad kan man egentlig gøre ved det? Det og meget mere kan du læse om i denne fagbog for børn mellem 8 og 10 år.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. feb. 2023

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 17. feb. 2023

I gennemsnit sidder der 2-3 ordblinde børn i alle klasser. Men hvorfor er nogle mennesker ordblinde? Og hvad kan man egentlig gøre ved det? Det og meget mere kan du læse om i denne fagbog for børn mellem 8 og 10 år.

I serien "Maxi" kommer her tre titler om henholdsvis solsystemet, ordblindhed og Minecraft. Bøgerne er skrevet i seriens velkendte format, hvor emnerne præsenteres gennem tosidede kapitler bestående af en kort tekst og faktabokse sat på en baggrund af store farvefotos. Bagerst i bøgerne er der stikordsregistre samt forslag til yderligere fordybelse.

Det er tre både flotte og lærerige bøger, som giver god viden om deres emner i et letforståeligt sprog. Forsiderne indbyder til læsning, og bøgerne kommer godt fagligt rundt om deres emner.

Vil du læse mere om solsystemet, kan du vælge bogen RummetGuide til Minecraft dungeonsSådan spiller du RobloxSkal jeg fortælle dig om ordblindhed?. Vil du læse om Minecraft, findes der mange lidt sværere bøger, som giver tips til spillet. Eksempelvis Guide til Minecraft dungeons. Måske vil du også læse bogen Sådan spiller du Roblox, som er i samme serie som disse tre bøger. Der findes ikke mange bøger for børn om ordblindhed, men du kan vælge titlen Skal jeg fortælle dig om ordblindhed?Vil du læse mere om solsystemet, kan du vælge bogen Rummet. Vil du læse om Minecraft, findes der mange lidt sværere bøger, som giver tips til spillet. Eksempelvis . Måske vil du også læse bogen Sådan spiller du Roblox, som er i samme serie som disse tre bøger. Der findes ikke mange bøger for børn om ordblindhed, men du kan vælge titlen Skal jeg fortælle dig om ordblindhed?Vil du læse mere om solsystemet, kan du vælge bogen Rummet. Vil du læse om Minecraft, findes der mange lidt sværere bøger, som giver tips til spillet. Eksempelvis Guide til Minecraft dungeons. Måske vil du også læse bogen , som er i samme serie som disse tre bøger. Der findes ikke mange bøger for børn om ordblindhed, men du kan vælge titlen Skal jeg fortælle dig om ordblindhed?Vil du læse mere om solsystemet, kan du vælge bogen Rummet. Vil du læse om Minecraft, findes der mange lidt sværere bøger, som giver tips til spillet. Eksempelvis Guide til Minecraft dungeons. Måske vil du også læse bogen Sådan spiller du Roblox, som er i samme serie som disse tre bøger. Der findes ikke mange bøger for børn om ordblindhed, men du kan vælge titlen .


Læsepædagogen

Årg. 71, nr. 3 (2023)

af

af

Anita Haue Jakobsson

Årg. 71, nr. 3 (2023)


Børn & bøger

Årg. 76, nr. 4 (2023)

af

af

Kurt Kristensen (f. 1943)

Årg. 76, nr. 4 (2023)