Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ordbrodøsen


Beskrivelse


Fantasy. 18-årige Alba lever et helt almindeligt liv med skolegang, familieproblemer og instagram. Men hun har en hemmelighed. I Albas familie deler kvinderne en hemmelig kraft, som går i arv. De er ordbrodøser og kan styre andre mennesker med det skrevne ord.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2017

af

af

Karina Høyer

d. 15. nov. 2017

I Albas familie deler kvinderne en hemmelig kraft, som går i arv gennem generationer. De er ordbrodøser og kan styre andre menneskers frie vilje blot med det skrevne ord. Hemmeligheden er indtil videre velbevaret, men det bliver den måske ikke ved med at være. En spændende og original fantasyroman. Fra 14 år.

18-årige Alba lever et helt almindeligt liv med skolegang, familieproblemer og instagram. Men hun har en hemmelighed. Hun er, som sine formødre, ordbrodøse og skal i lære. Ingen har nogensinde dumpet optagelsesprøven - ikke før Alba. Noget er helt galt, og pludselig befinder Alba sig midt i en kamp om liv eller død og ingenting er, som man troede. Sammen med kvinden Lo og veninden Klara må Alba i gang med et større detektivarbejde for at finde ud af, hvem man kan stole på, og hvem man ikke kan. Romanen er forfatterens debutroman.

En spændende og anderledes fantasyroman, der tilbyder både spænding, magi, familiehemmeligheder og kærlighed. Sproget er let og flydende og guider læseren fint på vej, mens den originale histories mange lag folder sig ud.

Magiske kræfter, der går i arv ses også i serien "Skammerens datter", mens blandingen af fantasy og en helt almindelig hverdag også ses i Ravnenes hvisken. Bog 1Ravnenes hvisken. Bog 2 og Ravnenes hvisken. Bog 2Magiske kræfter, der går i arv ses også i serien "Skammerens datter", mens blandingen af fantasy og en helt almindelig hverdag også ses i Ravnenes hvisken. Bog 1 og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 17. apr. 2018

af

af

Bent Rasmussen (lærer)

d. 17. apr. 2018