Bøger / faglitteratur / vejledninger

Orgasme : hvordan man opnår den ultimative seksuelle tilfredsstillelse : åbenhjertige råd der kan gøre dig oplagt og give dig total tilfredsstillelse


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Laura Michelsen

2007

Sex går aldrig af mode, og man kan næsten ikke få for mange bøger om emnet. Nyeste skud på stammen er oversat fra engelsk og helliger sig orgasmen, som den opnåes hos og kan opleves af både mænd og kvinder. Bogen henvender sig direkte til kvinden og taler om dine orgasmer og hans orgasmer, men omhandler altså også manden og kan derfor bruges af begge.

Nicci Talbot er freelance skribent og sexterapeut. Hun skriver let, ubesværet og kærligt om det intime emne i et sprog, hvor alle kan være med. Bogen er inddelt i tre hovedafsnit, "Forstå orgasmen" om historiske, fysiologiske og psykologiske aspekter af sagen, "Udforsk din krop" om stort set alt andet end samleje og "Oplevelsen af orgasme" om de forskellige typer af orgasme og hvordan de opnåes hos henholdsvis kvinden og manden. Til sidst i bogen en illustration af kvindelig og mandlig anatomi.

Der er mange bøger om sex fra den ene eller den anden synsvinkel. Denne minder i opbygning en del om Lou Pagets Det store O fra 2002, men er langt mere indbydende illustreret og fortalt Sammenlignet med Tracey Cox' bøger som den kan minde om på layoutsiden, er denne lidt mere afslappet og ikke så krævende i sin måde at tale om sex på.

En på alle måder god og anvendelig bog, der vækker lyst og nysgerrighed i højere grad end præstationsangst, hvilket jeg anser for en stor kvalitet i disse pornotider!.