Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ot2 - frags og fodbold


Beskrivelse


Otto spiller CS på holdet Go Gaming og drømmer også om at blive professionel fodboldspiller. Da han bliver tilbudt en plads på førsteholdet, skal han træffe et svært valg.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. juni 2019

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 13. juni 2019

De første to bind i en ny serie om holdet Go Gaming: fem drenge, der sammen spiller computerspillet Counter-Strike. Det handler om at være en del af et hold og nogle gange måtte træffe svære valg. Til spil-interesserede børn fra 9 år samt andre som vil vide noget om CS.

Første bog er "Frags og fodbold". Her møder vi hele holdet. Den handler om Otto, som også drømmer om at blive professionel fodboldspiller. Da han bliver tilbudt en plads på førsteholdet, skal han træffe et svært valg, men hvordan skal Otto vælge mellem de to ting, han elsker allermest? Anden bog er "Call-outs og karriere". Den handler om Magnus, der er in-game leader på Go Gaming-holdet. Da Magnus får et tilbud om at være med på et internationalt hold, står han med et svært valg. Kan han rejse fra familien og vennerne på det hold, han har været med til at opbygge fra bunden? Bøgernes 20 kapitler suppleres af s/h-tegninger med scener fra computerspillet. Hver bog afsluttes med forklaring om spillet og en ordliste med udtryk brugt i spillet. Bøgernes indre omslag viser maps fra spillet, som hjælper læseren med at følge med undervejs. Forfatteren kender vi bl.a. fra serien "William & Athena" hvor 1.del er Kejserens hemmelighed.

Virkelig gode bøger med spændende historier. Man føler med drengene, både under spillet og gennem de svære valg, de skal træffe.

Til læsere af serien "Gamerz": De ukendteKobbernøglen og serien "Roboys": KobbernøglenTil læsere af serien "Gamerz": De ukendte og serien "Roboys": .


Politiken

d. 28. sep. 2019

af

af

Steffen Larsen (f. 1943)

d. 28. sep. 2019


Weekendavisen

d. 5. juli 2019

af

af

Emil Blichfeldt

d. 5. juli 2019