Bøger / faglitteratur / kogebøger

OTK. Bind 1 : Shelf love


Beskrivelse


Også stjernekokke har rester i skabene, som skal bruges. Her giver Ottolenghi og hans team deres bud på hvordan, og madentusiaster med lyst til nye smagsoplevelser har noget at glæde sig til.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2021

af

af

Lone Krøgh

d. 5. nov. 2021

Også stjernekokke har rester i skabene, som skal bruges. Her giver Ottolenghi og hans team deres bud på hvordan, og madentusiaster med lyst til nye smagsoplevelser har noget at glæde sig til.

Den israelskfødte kok Yotam Ottolenghi med restauranter i London og et stort navn i branchen har sammen med folkene i sit testkøkken OTK udviklet en række opskrifter med udgangspunkt med de madvarer, som de i forvejen havde i skabe, kølere og frysere. Resultatet er en kogebog med små og store retter fra især det mellemøstlige køkken, og der er, overvejende vegetariske, hovedretter, sideretter og desserter. Enkelte retter er hurtigt lavet, men andre kræver mere tid til både forberedelse og tilberedning. Har man ikke alle ingredienser, bliver der lagt op til, at man erstatter dem med nogle andre, og at man i øvrigt videreudvikler retterne efter egen smag. Der er registre og menuforslag.

Inspirerende og flot layoutet kogebog. Billedsiden er indbydende, og hverken fremgangsmåde eller ingredienser vil være nogen særlig udfordring for erfarne køkkenskrivere med lyst til at prøve nyt.

Bruges sammen med Ottolenghis øvrige kogebøger som fx Plenty moreJerusalemFalastinBazaar og Jerusalem eller mellemøstlige kogebøger som fx Falastin : en kogebog og Bazaar : farverig vegetarmad fra MellemøstenBruges sammen med Ottolenghis øvrige kogebøger som fx Plenty more og eller mellemøstlige kogebøger som fx Falastin : en kogebog og Bazaar : farverig vegetarmad fra MellemøstenBruges sammen med Ottolenghis øvrige kogebøger som fx Plenty more og Jerusalem eller mellemøstlige kogebøger som fx : en kogebog og Bazaar : farverig vegetarmad fra MellemøstenBruges sammen med Ottolenghis øvrige kogebøger som fx Plenty more og Jerusalem eller mellemøstlige kogebøger som fx Falastin : en kogebog og : farverig vegetarmad fra Mellemøsten.