Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Otto i Tivoli


Beskrivelse


Otto går fra at græde, fordi hans hund er blevet væk, til glædestårer. Hvad mon der lige er sket?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. nov. 2015

af

af

Boy Olesen

d. 17. nov. 2015

Ottos hund stikker af ind i Tivoli, og nu kan de 6-7 årige hygge sig med hvad der så sker derinde.

Endnu en bog i forlagets efterhånden omfangsrige Otto-serie. Otto må ikke have sin hund med i Tivoli, men da den stikker af ind i Tivoli, bliver Otto nødt til at finde den. Otto må prøve radiobiler, køre med spøgelsestoget og tage op i ballon-karrusellen, i håb om at finde sin hund der, men den er ingen steder. Otto opgiver, bliver meget bedrøvet, da der pludselig sker noget meget uventet, men glædeligt.

En sjov, hyggelig og spændende bog, med kendte Otto. Bogen er velskrevet, formuleret i korte overskuelige sætninger, og trykt med tydelige skrifttyper. Bogen er illustreret med formidable farvelagte tegninger, der er helt unikke - sjove og meget udtryksfulde. Layoutet er veltilrettelagt. Vi glæder os allerede til den næste Otto-bog. Otto er handlekraftig, ligesom sin hund, og det er noget alle kan lide.

Kan sammenlignes med Den lille Heks i grottenFrede og Fie i Vandland og Frede og Fie i Vandland, der begge minder om Otto i TivoliKan sammenlignes med Den lille Heks i grotten og , der begge minder om Otto i Tivoli.