Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Ottos børnehavehistorier


Beskrivelse


Ti nye historier om drengen Otto, der oplever en masse sjove ting i børnehaven. Højtlæsning for 4-7-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2022

af

af

Mette Rabæk Poulsen

d. 21. okt. 2022

Ti nye historier om drengen Otto, der oplever en masse sjove ting i børnehaven. Højtlæsning for 4-7-årige.

Otto går i børnehave. Han er glad for Ronja, der har fire kærester, og han vil gerne ind i varmen hos de seje drenge. Det er bare ikke så let, når man har svært ved at sige bandeord højt og helst vil have sovedyret Nineren med til legetøjsdag, imens de andre medbringer robotter, soldater og splatterguns. Otto har en mormor, der er helt plim i låget, og en far, der godt kan lide at fiske. Og hvad gør en børnehavedreng, når madpakken er fars kasse med orm og mormor insisterer på at køre gåbil på legepladsen? Der er mange udfordringer for Otto i hans børnehaveliv. Historierne er selvstændige, korte fortællinger, der er beskrevet fra Ottos synsvinkel.

Endnu en række søde og sjove fortællinger om Otto, der går i børnehave. Historierne vil vække glæde hos den voksne oplæser, og børn vil kunne spejle sig i de beskrevne hverdagssituationer. Illustrationerne af Pernille Lykkegård er dejligt naive og skildrer Ottos børnehaveliv fantastisk fint.

En billedbogsserie, der også handler om børnehaveliv er "Far i børnehaven" fx Far i børnehaven - fødselsdagsballadeTro, håb og gorgonzola. Lars Daneskov har også skrevet den populære Tro, håb og gorgonzola, der er 1. del i en serie med samme humoristiske vinkel på et børneliv som historierne om OttoEn billedbogsserie, der også handler om børnehaveliv er "Far i børnehaven" fx Far i børnehaven - fødselsdagsballade. Lars Daneskov har også skrevet den populære , der er 1. del i en serie med samme humoristiske vinkel på et børneliv som historierne om Otto.