Bøger / faglitteratur / erindringer

Over stregen : umodne manddomserindringer


Beskrivelse


Velskrevne erindringer af Michael Falch. Om de seneste år i musikerens liv, men også med tilbageblik til ungdomsårene. For voksne læsere af biografier.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2021

af

af

Morten Langkilde

d. 12. feb. 2021

Velskrevne erindringer af Michael Falch. Om de seneste år i musikerens liv, men også med tilbageblik til ungdomsårene. For voksne læsere af biografier.

Musikeren Michael Falchs seneste biografi handler om de seneste år med forliste forhold, flytninger, helbredsproblemer, gendannede Malurt, tantra, corona, børn og børnebørn. Men også tilbageblik til ungdomskærester og den første tid med bandet Malurt.

Michael Falch skriver let og levende om sit liv. Det er lige på og ærligt, men fremstår hverken sensationshungrende eller fortænkt. Det er en velskrevet samling af tanker om det liv, man står midt i, og beskrivelser af de hverdagsoplevelser man har, når man er en populær musiker. "Over stregen" bygger fint videre på tidligere udgivelser som HjemvejeTil grænsen og Til grænsenMichael Falch skriver let og levende om sit liv. Det er lige på og ærligt, men fremstår hverken sensationshungrende eller fortænkt. Det er en velskrevet samling af tanker om det liv, man står midt i, og beskrivelser af de hverdagsoplevelser man har, når man er en populær musiker. "Over stregen" bygger fint videre på tidligere udgivelser som Hjemveje og .

Af andre tidsrelaterede danske musiker-erindringer kan fremhæves Jeg er kommet for at syngeLaksetrappen om Lis Sørensen og Laksetrappen om Allan OlsenAf andre tidsrelaterede danske musiker-erindringer kan fremhæves Jeg er kommet for at synge om Lis Sørensen og om Allan Olsen.


litteratursiden.dk

d. 3. maj 2021

af

af

Maria Guldager Rasmussen

d. 3. maj 2021

Ærlig og åbenhjertig selvbiografi tager hul på et nyt kapitel efter et afsluttet kærlighedsforhold. Når Falchs fortælleglæde folder sig ud, bliver man beriget og underholdt. Musiker, sanger, sangskriv...


Politiken

d. 12. apr. 2021

af

af

Erik Jensen (f. 1960)

d. 12. apr. 2021