Bøger / skønlitteratur til børn / humor

Overmand. Bind 2 : I springform


Beskrivelse


Tegneserie. Superhelten Overmand er her i springform og springer rundt i tid og rum imens han bl.a. redder hunde, fanger forbrydere og møder en marsmand som stjæler hans superkræfter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jan. 2020

af

af

Sanne Mendel

d. 22. jan. 2020

Fantastisk tegneserie om den stilfærdige superhelt, Overmand, som kaster sig ud i mange forskellige eventyr imens han springer rundt i tid og rum. For læsere som er interesseret i satiriske og humoristiske tegneserier.

Overmand er en særlig superhelt fordi han selv ved, at han er en tegneseriesuperhelt. Han kan derfor udnytte flere billedebokse på siderne til at springe i tid og rum. I dette bind skal han både redde hunde, fange forbrydere og kæmpe med en marsmand som ved et tilfælde får kopieret Overmands superheltekræfter. Første bind i serien om Overmand hedder Overmand. [Bind] 1Overmand. Bind 1 : Med kappe og porre.

Sjældent har jeg læst så varm en tegneserie som emmer af humor og fantasi. En helt igennem genial tegneserie som virkelig kan anbefales.

Det er en meget original og unik tegneserie. Selve tegnestilen kan minde om Splint & co. og humoren kan godt minde lidt om tegneserien Flip & Flop.