Bøger / skønlitteratur / roman

På afveje


Beskrivelse


Politichef Kate Burkholders gamle barndomsven er dømt for mord på sin kone, men undslipper fra fængsel og bliver en del af et gidseldrama, hvor både hans børn og Burkholder er gidsler.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. okt. 2018

af

af

Per Månson

d. 2. okt. 2018

Politichef Kate Burkholders gamle barndomsven, Joseph King, er dømt for mord på sin kone, men undslipper fra fængslet og bliver en del af et gidseldrama, hvor både hans børn og Burkholder er gidsler. For alle, der sætter pris på en rigtig god krimi.

Mens Kate Burkholder er Joseph Kings gidsel bliver hun mere og mere overbevist om, at Joseph, som hun sværmede for som barn, ikke er skyldig i mordet på sin hustru. Da hun efter dramaet forsker i den gamle sag, støder hun på farlige modstandere og er som sædvanlig også hæmmet af lukketheden i det Amish-samfund, hun selv har været en del af. Sagen bliver ikke lettere af, at der tilsyneladende er store huller i den oprindelige efterforskning og at centrale dokumenter er forsvundet.

Castillo overgår igen sig selv i en meget spændende og uhyre velskrevet krimi, der igen giver et godt indblik i Amish-samfundet og modsætningerne til det omgivende samfund.

Claus M. Lohman og Jodi Picoult har også skrevet krimier, der foregår i Amish-samfundet, men Castillo er klart mesteren.


litteratursiden.dk

d. 22. okt. 2018

af

af

Lene Jensen

d. 22. okt. 2018

Endnu en fremragende krimi med Kate Burkholder, der er politichef i Painters Mill, et lille samfund hvor en del af befolkningen tilhører Amishfolket. En mand flygter fra fængslet, og pludselig er Kate...