Bøger / faglitteratur til børn

På det dybe hav


Beskrivelse


Den lille zoolog rejser i ubåd og ser en blåhval. Det er verdens største pattedyr, og den ser blå ud på grund af genskin fra havet. En læs-sammen-bog for de 6-8-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. nov. 2019

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 21. nov. 2019

Gå på opdagelse med den lille zoolog og mød et dyr, der renser øre med tungen, et andet dyr, der laver kæmpe prutbobler under vand og et tredje dyr med en kæmpe hjerne. Læs også små historier om giraffen, Gynther, Blåhvalen Bertha og Myren Magnus. For 6-8-årige sammen med en voksen.

I fire bøger fortælles spændende og sjove ting om dyr. "Et højt, højt dyr" handler om giraffen, der har verdens længste hals. "På det dybe hav" handler om blåhvalen, der er verdens største dyr. "En ægte dronning" handler om myren, der kan bære 20 gange sin egen vægt. "Den lille zoolog fortæller" handler om dyrene fra de tre første bøger, der ønsker sig forskellige ting. Seriens bøger er læs-sammen bøger. Noget af teksten kan barnet selv læse, andet læses højt af en voksen.

Fire rigtig fine bøger, der kan give anledning til mange gode snakke om dyr og deres egenskaber. Det er særlig godt, at noget skal læses af en voksen og andet af barnet. Illustrationerne er flotte og sjove, og de understøtter teksten fint.

Der findes ikke lignende læs-sammen bøger, men mange fagbøger, som formidler viden om de samme dyr, fx: HvalerGiraf og GirafDer findes ikke lignende læs-sammen bøger, men mange fagbøger, som formidler viden om de samme dyr, fx: Hvaler og .