Bøger / faglitteratur / opskrifter

På glas og flasker : nem og lækker syltning : 1 opskrift hver uge året rundt


Beskrivelse


Vejledning og inspiration til at sylte, safte og snapse. Følger årets gang med en opskrift for hver uge baseret på sæsonens gode råvarer - købt i den lokale butik, på et marked, plukket i haven eller samlet i skoven.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2018

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 7. sep. 2018

Har du fx overskud af sommerens grøntsager og frugter og bryder du dig heller ikke om madspil? Så er der hjælp at hente i denne moderne syltebog! For alle der kan lide at sysle med madlavning og konservering.

"På glas og flasker" giver vejledning og inspiration til både at sylte, safte og snapse via få grundprincipper og remedier. Bogen følger årets gang og bringer en opskrift og lille historie om produktet for hver uge, baseret på sæsonens frugt og grønt. Hver opskrift er flankeret af store farvefotos. Indeholder desuden et afsnit om kokken og forfatteren til bogen, André Spange Nabulsi og et råvareregister.

Zero waste, stop madspild og ikke mindst vores klima er for alvor på (mad)skemaet disse år. Derfor er denne bog et kærkommen supplement til de mange kogebøger på hylderne. Her lærer vi nemlig hvordan vi gemmer vores overskydende frugt og grønt på de bedst mulige måder ved at sylte dem. Oven i købet gør bogen det yderst let for os, grundet gode beskrivelser og ikke mindst via den lækre fremstilling, rent grafisk og layoutmæssigt. Efter gennemlæsning er tomaterne herhjemme allerede i glas!.

Af andre vældig gode sylte- og konserveringsbøger findes fx Syltning og konserveringSyltedronningenAnnes syltebog, Syltedronningen og Annes syltebogAf andre vældig gode sylte- og konserveringsbøger findes fx Syltning og konservering, og Annes syltebogAf andre vældig gode sylte- og konserveringsbøger findes fx Syltning og konservering, Syltedronningen og .