Bøger / skønlitteratur til børn / roman

På kant med livet


Beskrivelse


Libby er engang blevet hejst ud af sit værelse med en kran, fordi hun var for tyk til at komme ud. Jack har masser af charme, selvtillid og det lækreste afrohår, og så lider han af ansigtsblindhed. Jack og Libby gør begge alt hvad de kan for at passe ind, men er der en grænse for hvor langt man kan gå og stadig være sig selv?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 27. okt. 2016

Hvor langt vil du gå for at blive elsket for den du er? Hvor meget er du villig til at lave om på dig selv, for at blive populær? For alle, der elsker en rørende og varm kærlighedshistorie, med masser af humor, alvor, sødme og romantik.

Libby er engang blevet hejst ud af sit værelse med en kran. Hun var USA's tykkeste teenager - havde tilbragt 2 år i sin seng, med at spise. Libby er stadig større end gennemsnittet, men klar til at kaste sig ud i high school livets glæder og forbandelser. Jack er skolens cooleste fyr. Han har masser af charme, selvtillid og det lækreste afrohår, og så lider han af ansigtsblindhed. Hver gang han møder et menneske, ser han dem for første gang og det gør, at han altid føler sig som en fremmed, selv i sin egen familie. Jack og Libby gør begge alt hvad de kan for at passe ind, men hvis man opfylder alle andres forventninger, mister man måske overblikket over, hvor ens virkelige jeg begynder og det falske jeg ender.

Meget velskrevet og lettilgængelig kærlighedshistorie om utro fædre og døde mødre, om venner og fjender og vidunderlige brødre, en del om idioter, noget om dans, men fremfor alt alverden om at stå ved hvem man er og hvad man ønsker med sit liv.

Niven skriver i samme genre som John Green; kærlighedsromaner med en underliggende alvor. Hver dagSimon vs. verdens forventninger og Simon vs. verdens forventninger er skrevet i samme stilNiven skriver i samme genre som John Green; kærlighedsromaner med en underliggende alvor. Hver dag og er skrevet i samme stil.