Bøger / faglitteratur til børn / quizzer

På opdagelse! - dinosaurer


Beskrivelse


Hvilken dinosaur kunne spise 225 kg kød i en mundfuld? Sjove og spændende facts om de forhistoriske dyr. Med quiz.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. apr. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 3. apr. 2017

Hvilket dyr har flest tænder? Hvilken dinosaur kunne spise 225 kg kød i en mundfuld? Og hvor mange jordkloder kan der være inde i solen? Få svar på disse spørgsmål og læs andre sjove og spændende facts i disse tre nye bøger om henholdsvis solsystemet, dyr og dinosaurer. Bøgerne kan selvlæses fra 9 år og læses højt for yngre børn.

Bøgerne er en del af den nye serie "På opdagelse!" og alle tre opbygget på samme måde. Indledningsvis er en lille quiz, hvorefter der fortælles en masse viden om bogens emne suppleret med billeder, faktabokse, diagrammer og interviews med forskere.

Bøgerne er både spændende at læse, lærerige og fyldt med sjove facts, imponerende fakta og vigtig faglig viden. Det er tre gode bøger for nysgerrige og videnbegærlige børn.

Vil man læse mere om dyr, dinosaurer eller solsystemet, findes der rigtig mange både gode, lærerige og spændende bøger. Det kunne eksempelvis være titlerne Verdens 100 mærkeligste dyrUdforsk rummetVærd at vide om dinosaurer, Udforsk rummet og Værd at vide om dinosaurerVil man læse mere om dyr, dinosaurer eller solsystemet, findes der rigtig mange både gode, lærerige og spændende bøger. Det kunne eksempelvis være titlerne Verdens 100 mærkeligste dyr, og Værd at vide om dinosaurerVil man læse mere om dyr, dinosaurer eller solsystemet, findes der rigtig mange både gode, lærerige og spændende bøger. Det kunne eksempelvis være titlerne Verdens 100 mærkeligste dyr, Udforsk rummet og .