Bøger / faglitteratur til børn

På rejse i rummet


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. aug. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 1. aug. 2019

Denne fagbog tager dig med på rejse ud i rummet. Helt op til månen og hjem igen. Undervejs lærer du alt muligt om rummet og rumrejser. For børn mellem 8 og 10 år.

Bogen er en del af serien "Fakta. Maxi" og er opbygget som en klassisk fagbog. Ole Steen Hansen tager læseren med på rejse ud i rummet. Vi følger de første rejser ud i rummet og den første månelanding, mens vi lærer om selve rummet og rejser i rummet. Teksten har lix 18, er sat i korte afsnit og suppleres med diverse fotos og forklarende illustrationer.

Bogen kommer godt rundt om emnet og får formidlet meget relevant viden både for den nysgerrige læser, men også for elever, som skal samle viden til skoleopgaver. Det er en velstruktureret bog, som i et letlæseligt sprog får formidlet megen viden og spændende fakta. Rummet og månelandinger har fascineret børn gennem mange år. Bogen er meget aktuel her i 2019, hvor det er 50 år siden, mennesket landede på månen for første gang.

Vil du læse mere om rummet og rumrejser, kan titlerne RumrejserMennesker på Månen og Mennesker på Månen anbefalesVil du læse mere om rummet og rumrejser, kan titlerne Rumrejser og anbefales.