Bøger / faglitteratur til børn


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. mar. 2016

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 9. mar. 2016

De første ski er over 5000 år gamle. De var lavet af træ og blev brugt til jagt. I dag er ski lavet af glas og kul, og er mest til sjov og sport. Bogen har alt, hvad en fagbog skal indeholde som fx fotos, faktabokse og simple grafer. For 7-9-årige.

I dag bruges ski på skiferier og til konkurrencer. Før i tiden blev de brugt af jægere, der skulle skaffe mad om vinteren. Bogen fortæller bl.a. om, hvordan man bliver god til at stå på ski, hvor man kan tage hen og stå på ski og hvilket udstyr, man har brug for. Bogen er en del af serien "Jeg læser," og på hjemmesiden er der opgaver til bogen.

En flot og grundig gennemgang af skienes udvikling fra fortiden til i dag. Spændende læsning om konkurrencer, tricks, sport og sikkert udstyr. Bogens billeder består af rigtig flotte fotos, der støtter læsningen hele bogen igennem.

I På skiVi skal på ski hører vi om en familie, der er på skiferie. Vi skal på ski er en lidt nemmere fagbog om ski og skiferieI På ski hører vi om en familie, der er på skiferie. er en lidt nemmere fagbog om ski og skiferie.