Bøger / faglitteratur

På udflugt : 85 steder i Danmark du også må se


Beskrivelse


Steder og seværdigheder i Danmark, som ikke er verdenskendte, men som man ifølge forfatteren bør se, fordi de giver en fornemmelse af landets historie eller natur, eller fordi de er spændende, flotte eller mærkelige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2009

af

af

Sune Hundebøll

d. 29. maj 2009

Dansk Camping Union melder, at krisen betyder at flere bliver hjemme i ferien og camperer. Det betyder flere potentielle læsere til en bog som denne.

Bogen viser vej til 85 steder i Danmark som også bør ses. Det er de steder, der ikke er førstevalget i de fleste rejseførere, der er med. Selv om det ikke er de meste kendte lokaliteter der er udvalgt, rummer de spændende historie, skønhed eller på anden måde en stor oplevelse. Beskrivelser af de enkelte lokaliteter med anekdoter og beretninger om folketro og spøgeri.

I forhold til andre guider til danske seværdigheder har bogen sit eget alternative fokus. Bogen kan sagtens supplere andre guider, ligesom den kan stå alene som inspiration til en tur ud i landet.

På udflugt giver et godt bud på steder rundt om i landet, der bør besøges. Bogen fanger og pirrer lysten til at drage ud i sommerlandet.Informationer og udgaver