Bøger / faglitteratur / vejledninger

Pårørende - til en person med psykisk sygdom


Beskrivelse


En overskuelig selvhjælpsbog for pårørende til personer med en psykisk lidelse.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. maj 2021

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 17. maj 2021

En overskuelig selvhjælpsbog for pårørende til personer med en psykisk lidelse.

At være pårørende til en person med en psykisk sygdom kan være hårdt, både fysisk og psykisk. I denne bog kan du få et overblik over, hvordan du som pårørende bedst agerer for din og den syges skyld og hvilke reaktioner, der er helt normale for pårørende. Bogen opsummerer også kort, hvad der kan være årsag til psykisk sygdom, de hyppigste er angst, stress og depression. Undervejs i bogen er der cases med eksempler på sygdomshistorier og "tankerum" som skal hjælpe dig til at reflektere over, hvordan du selv har det i situationen. Der er også gjort plads til, at du kan notere dine tanker ned.

En troværdig og overskuelig bog som kan læses af alle. De mange cases giver et fint indblik i, hvor forskelligt psykisk sygdom kan se ud. Gode praktiske råd som nemt kan effektueres og et lækkert layout.

Det børne- og ungdomspsykiatriske forløbSkal jeg fortælle dig om depression? og Skal jeg fortælle dig om depression? sætter også den pårørende til en psykisk syg i centrumDet børne- og ungdomspsykiatriske forløb og sætter også den pårørende til en psykisk syg i centrum.


Sygeplejersken

Årg. 121, nr. 10 (2021)

af

af

Lillian Linius Larsen

Årg. 121, nr. 10 (2021)