Bøger / faglitteratur til børn

Påske


Beskrivelse


Om påsken og dens historie og traditioner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. feb. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 3. feb. 2017

I serien "Første Fakta" kommer her en bog om påske og en bog om hospitaler for begynderlæsere mellem 7 og 9 år.

"Påske" fortæller om, hvorfor vi holder påske og gennemgår alle de vigtige dage i påsken. Derefter fortæller bogen om nogle af påskens mange traditioner. "Hospital" fortæller om, hvad der sker på et hospital. Begge bøger har lix 11 og indeholder en kort tekst sat med store typer i korte afsnit. Halvdelen af bøgerne er tekst, og den anden halvdel består af billeder.

Det er to både gode og velskrevne bøger, som giver et godt indblik i både påsken og hospitals-verdenen. Billederne fanger læserens interesse og teksten er skrevet i et meget letlæseligt sprog, uden at det letlæselige hæmmer det faglige indhold.

Der findes meget få letlæste bøger om påske. Men vil man læse mere kan den lidt sværere Påske og pinseSille skal opereresAlfred på hospital anbefales. Vil man læse mere om hospitaler, findes der mange bøger om børn, der er på hospitalet. Det kan eksempelvis være titlerne Sille skal opereres og Alfred på hospitalDer findes meget få letlæste bøger om påske. Men vil man læse mere kan den lidt sværere Påske og pinse anbefales. Vil man læse mere om hospitaler, findes der mange bøger om børn, der er på hospitalet. Det kan eksempelvis være titlerne og Alfred på hospitalDer findes meget få letlæste bøger om påske. Men vil man læse mere kan den lidt sværere Påske og pinse anbefales. Vil man læse mere om hospitaler, findes der mange bøger om børn, der er på hospitalet. Det kan eksempelvis være titlerne Sille skal opereres og .