Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Pan og pindprinsen : et moderne eventyr


Beskrivelse


Der var engang en prins, som var giftemoden. Derfor købte hans mor og far en jordomrejse til ham, så han kunne rejse ud og finde en rigtig prinsesse. Det er ikke helt let at finde kærligheden. Men så møder han Pan.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. sep. 2016

af

af

Stine Veisegaard

d. 12. sep. 2016

Der var engang en prins, som var giftemoden. Derfor købte hans mor og far en jordomrejse til ham, så han kunne rejse ud og finde en rigtig prinsesse. Men så en dag møder han prinsen Pan. En oplæsningsbog om homoseksualitet. Oplæsning fra 5 år.

Eventyr om Pindprinsen, der rejser rundt i verden i jagten på en prinsesse. Fx tager han S-toget til Grønland, hvor kongen bor midt ude på den grønne is. Han rejser til landet, der er så varmt som en pizzaovn, og hos skovfolket møder han en prinsesse i en træhytte i et højt træ. Efter lang søgen møder han endelig kærligheden hos prinsen Pan. En bog i A5 størrelse i hardback, hvor hvert af de 20 kapitler er forsynet med et fotografi, hvor den lille Pindprins er illustreret i sort streg på billedet. Forfatteren har skrevet digte og bøger til voksne og er kendt for sine happenings, der blandt andet har sat fokus på homoseksuelles rettigheder. Illustrator er designer og kunstner.

Bogen er et moderne eventyr om en prins, der i jagten på kærligheden finder ud af, at han i virkeligheden er homoseksuel. Den kan fungere som et oplæg til samtaler omkring både homoseksualitet og accept af andre mennesker og kulturer. Til oplæsning fra 5 år og til selvlæsning fra 9 år.

Billedbogen Kongen og kongen er et eventyr, der handler om to konger, der forelsker sig i hinanden.