Bøger / skønlitteratur / roman

Papa : krimi


Beskrivelse


Krimi. Axel Steen arbejder undercover på et internationalt job, hvor en russisk storgangster skal fanges, mens hans tidligere makker, Vicki Thomsen, leder efterforskningen af et brillant bokskup.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. maj 2017

af

af

Per Månson

d. 22. maj 2017

Axel Steen arbejder undercover på et internationalt job, hvor en russisk storgangster skal fanges, mens hans tidligere makker, Vicki Thomsen, leder efterforskningen af et brillant bokskup. For alle læsere af hårdkogte krimier/thrillere.

I den femte bog om Axel Steen er han på en meget betændt undercover-opgave, hvor en af de virkelig stygge russiske mafioso, kaldet Papa, skal fanges på fersk gerning med Alex som lokkemad. Hjemme i København har nogle kriminelle gemt sig weekenden over i en bankboks, hvor de har nået at bore rigtig mange bokse op, inden de slap væk næsten usete. Axels tidligere makker Vicki leder denne efterforskning, men modarbejdes af en mandschauvinistisk røveriafdeling.

Som de andre bind en meget spændende, velskrevet og hårdkogt historie, hvor der ikke spares på effekterne.

Jesper Stein sammenlignes ofte med Jussi Adler-Olsen, men mangler dennes humor. Han er mere i stil med Mark Billingham og Jo Nesbø.


litteratursiden.dk

d. 19. juni 2017

af

af

Helle Post

d. 19. juni 2017

Axel Steen er for kendt til København og går undercover i Amsterdam i denne fremragende krimi af internationalt format. Axel Steen er tilbage for fuld udblæsning i det femte bind af Jesper Steins po...


Politiken

d. 8. juni 2017

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 8. juni 2017


Berlingske tidende

d. 8. juni 2017

af

af

Merete Reinholdt

d. 8. juni 2017


Jyllands-posten

d. 8. juni 2017

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 8. juni 2017


Weekendavisen

d. 9. juni 2017

af

af

Christian Dorph

d. 9. juni 2017


Børsen

d. 9. juni 2017

af

af

Line Rasmussen

d. 9. juni 2017