Bøger / faglitteratur til børn / skabeloner

Papir, saks & juleklip


Beskrivelse


Hjerter og meget andet julestads klippes med en saks i farvet karton i dette julehæfte. Her er idéer og inspiration til timers jule-klippe-hygge for hele familien.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. juni 2021

af

af

Helle Laursen

d. 25. juni 2021

Hjerter og meget andet julestads klippes med en saks i farvet karton i dette julehæfte. Her er idéer og inspiration til timers jule-klippe-hygge for hele familien.

I dette julehæfte få man skabeloner til juleklip i karton. Du kan lave julekugler med 3D effekt, julelandskaber, nisser, engle og forskelligt juletræspynt. Efter et kort forord får man en introduktion til materialer og vejledning til teknikker. Bogen er inddelt i kapitler med hvert deres emne. Der er klippede motiver både til at hænge op i vinduer, på grene og på selve juletræet. Der er også anvisninger til julelandskaber, der kan stå som borddekoration. Melike Fürstenberg har flere jule-klippe-hæfter på samvittigheden blandt andet Eventyrligt vinter og julepynt med H.C. Andersens papirklipDe fineste juleklip til hele familien og De fineste juleklip til hele familienI dette julehæfte få man skabeloner til juleklip i karton. Du kan lave julekugler med 3D effekt, julelandskaber, nisser, engle og forskelligt juletræspynt. Efter et kort forord får man en introduktion til materialer og vejledning til teknikker. Bogen er inddelt i kapitler med hvert deres emne. Der er klippede motiver både til at hænge op i vinduer, på grene og på selve juletræet. Der er også anvisninger til julelandskaber, der kan stå som borddekoration. Melike Fürstenberg har flere jule-klippe-hæfter på samvittigheden blandt andet Eventyrligt vinter og julepynt med H.C. Andersens papirklip og .

Klipperier, der er lige til at gå til. Instruktive farvebilleder af de færdige motiver og skabeloner i 1:1 med vejledninger der er lette at følge. Det kræver intet særligt udstyr at komme i gang. Karton, saks, lim, hulmaskine og perler og man er i gang. Motiverne er fine at lave som familie med børn fra omkring nulte klasse og frem. Sværhedsgraden varierer, og de voksne må måske give de yngste en hjælpende hånd af og til.

Mere kreativ julehygge findes i Den store gør det selv-bog om julKreative stjernerSimones juleklip, Kreative stjerner i papir og Simones juleklipMere kreativ julehygge findes i Den store gør det selv-bog om jul, i papir og Simones juleklipMere kreativ julehygge findes i Den store gør det selv-bog om jul, Kreative stjerner i papir og .