Bøger / faglitteratur / humoristiske skildringer

Papmaché-reglen : og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling


Beskrivelse


Om hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Hvad skal man gøre for at blive glad og lykkelig og hvad skal man endelig ikke gøre.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2016

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 6. okt. 2016

Livskloge betragtninger fra den hjertevarme, vittige Hella Joof. For alle der holder af Hella Joof og gerne vil underholdes.

Leveregler - dos and don'ts - opsamlet, redigeret og forarbejdet af Hella Joof. Især om forholdet mellem mænd og kvinder. Krydret med små illustrative tegninger.

Gammel vin på nye flasker kunne man sige, men i en særdeles veloplagt og vittig servering. Hella Joof spidder folkesjælen og individet og får læseren til at se indad, reflektere og le. Det hele er ret så banalt og ret så klogt. Præcis som Hella. Kendt person og alment emne, der kan underholde, være prikken over i'et i festtalen, bruges til oplæsning m.m.

Andre bøger kunne være 10 taler om kærlighedSkru op for livet eller Skru op for livet, men de har ikke så meget satire/humor som Hella JoofAndre bøger kunne være 10 taler om kærlighed eller , men de har ikke så meget satire/humor som Hella Joof.


litteratursiden.dk

d. 28. nov. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 28. nov. 2016

Livets uskrevne regler har alle fået navne af ingen ringere end Hella Joof. Enestående herlig og forrygende morsom bog med masser af glimmer og papmaché-rædsler. Hella Joofs fænomenale bog med den ufo...


Weekendavisen

d. 23. dec. 2016

af

af

Marta Sørensen

d. 23. dec. 2016