Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Pas dig selv : grundbog i konstruktion af strik


Beskrivelse


Er det svært at finde den helt rigtige pasform til din strik? Her er hjælp at hente, og du lærer på en enkel måde at konstruere strik, så det passer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2021

af

af

Camilla Sejerøe

d. 24. sep. 2021

Er det svært at finde den helt rigtige pasform til din strik? Her er hjælp at hente, og du lærer på en enkel måde at konstruere strik, så det passer.

Lene Randorff præsentere her en række enkle metoder til at konstruerer og tilpasse strik. Bogen indledes med måleskemaer til udfyldelse (og klar angivelse af, at siderne må kopieres) og beregninger, dernæst følger afsnit om forskellige teknikker. Centralt står 8 konstruktionsafsnit med fx strik oppe fra og ned, kuppelærmer og raglan. Sidste del at bogen er 8 meget enkel opskrifter, man selv kan graduerer, sætte mønster på osv. Der er både diagrammer og fotos i bogen, samt QR-koder til videoer.

Meget instruktiv og fin bog. Der er virkelig meget viden klemt inde i den lille kvadrat, bogen udgøre. Lene Randorff er omhyggelig og pædagogisk, og hendes bøger og videoer har hjulpet mangen en strandet strikke videre. Bogen er med spiralryg, hvilket er rigtig praktisk for strikkerne og ikke så praktisk for biblioteker.

Lene Randorff har udgivet flere af denne type bøger, alle i samme format. Flid, fedt og snydStrik en hæl og strik en tå kom i 2019, og rummer et væld af tips og tricks. Strik en hæl og strik en tå er en strømpegrundbog, den er fra 2020Lene Randorff har udgivet flere af denne type bøger, alle i samme format. Flid, fedt og snyd kom i 2019, og rummer et væld af tips og tricks. er en strømpegrundbog, den er fra 2020.