Bøger / faglitteratur til børn

Pas godt på din hund


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2018

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 18. jan. 2018

Bogen fortæller alt, hvad man skal vide, når man skal have sin første hund. Man kan læse om alt, fra man henter en hundehvalp, til hvordan man vælger en god seng, legetøj, hundebørste og meget mere. For 8-10-årige.

Bogen fortæller om alle de omstændigheder, der er aktuelle, når man skal have en hundehvalp for første gang. Den giver et bud på, hvor forskellige hunde kan være afhængig af bl.a. deres race og baggrund. Der er også informationer om, hvordan man passer og plejer sin hund, leger med den og holder den sund og rask.

En rigtig fin og børnevenlig bog om at have hund. Den fortæller i et sprog, som børn kan forstå, og billederne og de mange fotos er en god støtte til læsningen. Bogen kan nemt bruges som en opslagsbog.

En hvalp i husetHvilken hund skal jeg vælge? er en lignende bog om at få en hundehvalp. Den er lidt nemmere at læse. Hvilken hund skal jeg vælge? er en bog om forskellige slag hunde. Den kan bruges som opslagsbogEn hvalp i huset er en lignende bog om at få en hundehvalp. Den er lidt nemmere at læse. er en bog om forskellige slag hunde. Den kan bruges som opslagsbog.