Bøger / faglitteratur til børn

Pas godt på din kat


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2018

af

af

Stine Veisegaard

d. 2. jan. 2018

Skal du have kat? Eller vil du gerne lære mere om, hvordan du passer den? Så læs mere i denne bog, der har masser af råd. Fra 9 år.

I 24 kapitler, på hver to sider, får du gode råd om katten. Bogen begynder med kapitler til dig, der gerne vil have en kat, hvor du finder den rigtige, og hvordan du får den til at føle sig hjemme. Andre kapitler fortæller om kattens pasning, kattesprog og besøg hos dyrelægen. Eller hvad du gør, hvis der kommer lopper? Læs også om, hvordan du kan lave dit eget legetøj til katten, og hvad du gør, hvis du skal ud at rejse, og katten skal passes. Bagerst er stikordsregister og henvisninger til andre bøger og internetsider. Bogen har stift bind, og er fyldt med farvede tegninger og fotos.

En indbydende lille bog for kommende og nybagte katteejere. Der er et godt forhold mellem den sparsomme tekst og tegningerne. Bogen formår med lidt tekst at være utrolig informativ og samtidig være underholdende. En god bog, der har de vigtigste informationer om katte. Ingen tvivl om, at katte-elskere vil nyde denne lille bog.

Der er udkommet flere bøger om katte de seneste år fx Bogen om katte og killingerKatVerdens sødeste kattekilling? og Kat. De er ligesom denne fyldt med råd til katteejere. Ønskes bøger med fokus på billeder af katte, er Verdens sødeste kattekilling et budDer er udkommet flere bøger om katte de seneste år fx Bogen om katte og killinger og . De er ligesom denne fyldt med råd til katteejere. Ønskes bøger med fokus på billeder af katte, er Verdens sødeste kattekilling et budDer er udkommet flere bøger om katte de seneste år fx Bogen om katte og killinger og Kat. De er ligesom denne fyldt med råd til katteejere. Ønskes bøger med fokus på billeder af katte, er Verdens sødeste kattekilling et bud.