Bøger / skønlitteratur / roman

Pas på hvad du ønsker dig


Beskrivelse


Den gamle familievirksomhed trues, da Martinez beslutter at få hævn over Clifton familien. Han får hjælp fra Harrys gamle fjende Major Fisher, men sagen tager en uventet drejning, da en ny familieven vælger at stå sammen med Harry og Emma.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. feb. 2018

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 15. feb. 2018

Den gamle familievirksomhed trues, da Martines beslutter at få hævn over Clifton familien. Dramatisk fortsættelse af Clifton-krøniken, der ender med en cliffhanger der får læserne til at vente i spænding på næste bind. For alle der holder af underholdningslitteratur med højt tempo.

I forsøget på at få hævn over Clifton familien, prøver Don Pedro Martinez at overtage magten over Barrington Shipping Line. Martinez udtænker en skummel plan der både involverer Harrys gamle fjende Major Fisher samt IRA. Emma får via Sebastian hjælp fra en uventet ny ven af familien, der med snuhed og indsigt ændrer spillereglerne. Gamle familiehemmeligheder dukket op til overfladen og får katastrofale konsekvenser, der ændrer familiens liv for altid.

Ikke det bedste bog i serien, men en vigtig del af den samlede fortælling om familierne Clifton og Barrington. Som de tidligere bøger er der god fremdrift i det meste af bogen, desværre er der også mange detaljer og mellemregninger, som godt kunne udelades. Jeffrey Archer er ubetinget mester i cliffhangers.

Bogen er fjerde bind af syv i Clifton-krøniken, der starter med Hvor der er vilje.


litteratursiden.dk

d. 16. apr. 2018

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 16. apr. 2018

I den velfortalte og spændende irske slægtshistorie er vi nået til 1957- 1964, år med teknologisk udvikling, bedre økonomi og større samhandel, men også med IRA. J. Archer forsætter i bind fire – af s...