Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Pas på, Maja!


Beskrivelse


Maja har besøg af Milla, som er meget lille. De tager på skovtur. Men den eneste skov, de kan finde, er ude midt i en rundkørsel.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Henrik Munch Jørgensen

2007

Endnu en bog i serien Dingo. Grøn, som henvender sig til begynderlæsere på 7-8 år. Bogen er velegnet til læsekurser samt til den daglige hyggelæsning og læsetræning.

Dette er 6. bog i Søren Vagn Jacobsens serie om Maja. Jacobsen er meget produktiv og hans bøger er meget vellidte og flittigt udlånt. Maja har besøg af Milla, som ikke er ret gammel. De tager på skovtur, men kan ikke finde skov andre steder end midt ude i en rundkørsel. Milla vil på skovtur og derfor ender de ude i rundkørslen, til stor fare for sig selv og andre. Jesper Deleuran har illustreret bogen, ligesom han også har med seriens øvrige titler. Hans illustrationer appellerer til målgruppen, som ofte låner bøger kun på grund af illustrationerne.

Serien Dingo. Grøn indeholder utallige gode bøger til den første selvstændige læsning. Denne bog, som overvejende henvender sig til piger, er et godt supplement til samlingen.

Endnu en velskrevet bog med meget handling og spænding på lix 8. Det burde ikke kunne lade sig gøre. Men Søren Vagn Jacobsen kan.