Bøger / faglitteratur til børn

Pasning af hunde og hvalpe


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. dec. 2014

af

af

Lars Larsen

d. 18. dec. 2014

Overskuelig bog med mange informationer om valg og pasning af hunde. Til læsere fra 8 til 12 år.

Først en kort indledning om ansvaret der følger med at få en hund. Derefter 9 kapitler om at købe en hundehvalp og passe den til den bliver gammel og dør. Der er oversigter med hundetyper og racer, og gode råd om, hvad man skal være opmærksom på ved købet. Syv kapitler om at gøre hunden tryg ved sit nye hjem, om foder, leg, motion, pleje og sundhed, samt om at tage hunden med eller få den passet i ferien. Kapitlerne er inddelt i små afsnit. En del af teksten er skrevet på farvet baggrund. Der er trin for trin-vejledninger, tjeklister, tips og ekspertråd. Mange fotos og tegninger. Bogen slutter med ordliste, lidt om hundeloven, webadresser og et stikordsregister.

Mange gode og praktiske anvisninger. Kommer godt rundt om emnet fra før anskaffelsen til sorgen over at miste sit kæledyr. Er overskuelig og let at læse.

Lignende bøger om at vælge og passe sin hund: HundMin hundLeg din hund lydig og billedbogen Min hund. Kan bruges sammen med Leg din hund lydigLignende bøger om at vælge og passe sin hund: Hund og billedbogen . Kan bruges sammen med Leg din hund lydigLignende bøger om at vælge og passe sin hund: Hund og billedbogen Min hund. Kan bruges sammen med .