Bøger / skønlitteratur / roman

Passageren : spændingsroman


Beskrivelse


Krimi. Kommissær Robin Hansen kommer under opklaringen af en tilsyneladende jagtulykke på sporet af livsfarlige internationale intriger.

Anmeldelser (9)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Per Drustrup Larsen

2008

De mange læsere af spændingsbøger og krimi vil følge kommissær Robin Hansens opklaring af et drab og andre dramatiske begivenheder med mange tråde ud i verden. Omslag og bagsidenote samt placering i krimi vil sælge bogen sammen med mund-til-øre-metoden.

Overlæge og dr.med. samt forfatter til selvbiografiske Far! om sit første år som far romandebuterer med denne spændingsbog med krimisnit og international appeal - er allerede solgt til Sverige, Norge og Italien. Under en jagt dræbes en mand, og så går det stærkt med opklaringen, der fører Robin Hansen rundt i bl.a. ofrets vennekreds, internationale firmaer, elitesoldater samt til søs ved Bjørnøen nord for polarcirklen og i ildkamp på liv og død. Spændende og nyt plot med overraskende vendinger undervejs. Bogen vil læses i ét stræk, selv om drivet i bogen sagtnes af et nogle gange ret detaljeret og fagteknisk sprog mht. både, biler, våbenteknologi og anatomi.

Bogen konkurrerer med mange spændingsbogs- og krimiforfattere af forskellige nationaliteter, men er et nyt, spændende og dansk bud på en god krimi/spændingsbog, jeg også kan forestille mig som film.

Spændende bog med personlig hævn og ikke politiske/religiøse motiver som drivkraft for et plot, der overrasker og underholder undervejs. En lovende spændingsbogs- /krimidebut, der godt kan vise sig at blive et godt bekendskab fremover. De af og til rigeligt detaljerede tekniske beskrivelser ødelægger ikke oplevelsen af nogle underholdende timers koncentreret ferielæsning.


litteratursiden.dk

d. 21. apr. 2008

af

af

Marlene Andkjær Christensen

d. 21. apr. 2008

Et mord med bue og pil. Flere drab i høj sø. En død kvinde der giver lyd fra sig. Dette er nogle af ingredienserne i Steffen Jacobsens krimidebut. Den aldrende politikommissær Robin Hansen efterforske...


Sentura [online]

d. 8. juli 2008

af

af

Ulf Joel Jensen

d. 8. juli 2008


Ugeskrift for læger

Årg. 170, nr. 41 (2008)

af

af

Nadia Lander Landex

Årg. 170, nr. 41 (2008)


Politiken

d. 3. apr. 2008

af

af

Bo Tao Michalëlis

d. 3. apr. 2008


Berlingske tidende

d. 5. apr. 2008

af

af

Mette Strømfeldt

d. 5. apr. 2008


Jyllands-posten

d. 3. apr. 2008

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 3. apr. 2008


Weekendavisen

d. 17. apr. 2008

af

af

Katinka Bruhn

d. 17. apr. 2008


Børsen

d. 7. apr. 2008

af

af

Jonas Hindsholm Bentzen

d. 7. apr. 2008