Bøger / faglitteratur / kogebøger

Pasta på italiensk : 12 regioner, 24 pastatyper, 50 opskrifter


Beskrivelse


En kulinarisk rejse gennem tolv italienske regioner fra Turin i nordvest til Catania i sydøst. Med opskrifter på 50 pastaretter samt anekdoter om de italienske byer og små lokale restauranter, der besøges. Mange lokale kokke bidrager med opskrifter i bogen, og der er fotografier af både retter, bylivet og køkkenerne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. mar. 2020

af

af

Line Hoffgaard

d. 11. mar. 2020

Denne pastakogebog byder på en kulinarisk rejse gennem Italiens regioner og små lokale restauranter. Anbefales til alle, der holder af autentiske pastaretter.

Kogebog med 50 opskrifter på pastaretter. Bogens udgangspunkt er en rejse gennem tolv italienske regioner fra Turin i nordvest til Catania i sydøst. Imellem opskrifterne er der anekdoter om de italienske byer og små lokale restauranter, der besøges. Mange lokale kokke bidrager med opskrifter i bogen, og der er billeder af både retter, bylivet og køkkenerne. Bogen kommer også omkring forskellige pasta- og meltyper, pastadej med og uden æg o.l. Oversat fra svensk. Sara Berg er en svensk journalist, som skriver om mad og kultur.

En kogebog med autentiske opskrifter i et retroagtigt udtryk. Opskrifterne er enkle med få ingredienser og udtrykket i ord og billeder rustik og autentisk. Alle kan være med på de enkle opskrifter, som består af få gode råvarer, som også fås herhjemme. Idet halvdelen af bogen er anekdoter om kokke og lokale restauranter, vil bogen også appellere til mere seriøse amatørkokke.

Trods populariteten på de danske middagsborde er der udkommet få danske kogebøger udelukkende om pasta de seneste ti år. Pasta med passionAntonio Carluccio's pasta er et dansk bud på en pastakogebog. Antonio Carluccio's pasta byder på et bredt udvalg af pastaretter af den kendte italiensk-engelske pastakok CarluccioTrods populariteten på de danske middagsborde er der udkommet få danske kogebøger udelukkende om pasta de seneste ti år. Pasta med passion er et dansk bud på en pastakogebog. byder på et bredt udvalg af pastaretter af den kendte italiensk-engelske pastakok Carluccio.Informationer og udgaver