Bøger / faglitteratur / mønstre

Patchwork til babyhygge


Beskrivelse


Moderne patchworkopskrifter på 10 babytæpper.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. aug. 2018

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 15. aug. 2018

Patchworkbog med mønstre til 10 babytæpper i forskellige sværhedsgrader. For dem, der elsker patchwork.

Bogen indledes med at forfatteren fortæller om sin baggrund, samt inspirationen til nærværende bog. Dernæst følger et afsnit om, hvad der er rart at vide inden man går i gang. Herefter følger mønstrene på de 10 babytæpper. Hvert mønster har en beskrivelse af inspirationen, en oversigt over materialer og værktøj, hvordan stoffet skal udskæres, samt fremgangsmåden. Efter hvert mønster er der diagrammer, der indbyder til at man selv maler sine mønstre. Efter mønstrene følger to afsnit: "Need to have" og "Nice to have". Dernæst følger et afsnit om tips, tricks og teknikker. Bogen rundes af med et takkeord og om forfatteren.

En rigtig flot og lækker bog om patchwork, der vil friske enhver samling af patchworkbøger op. Mønstrene/opskrifterne er overskuelige og der er tæpper for både begynderen og den mere erfarne patchworker. Bogen er spækket med lækre og indbydende billeder.

Forfatteren har tidligere udgivet Jeg elsker patchworkStumper og stykker med mønstre på tæpper. En anden ny bog om patchwork er Stumper og stykkerForfatteren har tidligere udgivet Jeg elsker patchwork med mønstre på tæpper. En anden ny bog om patchwork er .