Bøger / faglitteratur / øvelser

Penge : en kærlighedshistorie : bliv bevidst om dit forhold til penge, skab økonomisk frihed og det liv du virkelig ønsker


Beskrivelse


Om at blive bevidst om sit forhold til penge og de overbevisninger, der ligger bag, således at man kan opnå økonomisk frihed og skabe det liv, man virkelig ønsker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. jan. 2014

af

af

Alma Lind Jensen

d. 9. jan. 2014

En bog om at skabe sig økonomisk frihed. Bogen er mere for selvudviklingssegmentet end for den økonomiinteresserede, men kan repræsentere en alternativ vinkel på udstillinger og litteraturlister om penge og privatøkonomi.

Bogen er forfatterens første. Hun er amerikaner og bogen har som følge deraf en amerikansk synsvinkel og stil. Hun er en yngre selfmade kvinde, der samtidig med, at hun læste på universitetet startede egen virksomhed. I dag er hun rejsende i privatøkonomi, og hvordan man skaber økonomisk frihed. For det er ikke penge og indtjening i sig selv, der er hendes ærinde, men vores opfattelse af økonomi, hun gerne vil pirke til. Gennem sin egen historie og bogens øvelser skal vi blive mere bevidste om vores forhold til penge, og hvordan vi bruger dem. Det er samtidig en selvudviklingsbog, hvor økonomisk bevidsthed bliver vejen til selvudvikling og spiritualitet. Den er ret konkret i sine anvisninger og bygger ikke på luftige fænomener som visualisering og bekræftelser, som vi har set andre steder.

Vi har før set bøger, hvor selvudvikling og privatøkonomi går hånd i hånd: Bliv en vinder, 2008, og Oplev det gode liv nu!, 2011. Jeg synes, den aktuelle titel går lidt mere konkret til stålet, selvom den også er inde og røre menneskets bløddele.

Spirituel selvudviklingsbog med omdrejningspunkt i privatøkonomi. Amerikansk i stilen, men i orden.