Bøger / faglitteratur / erindringer

Penguin Bloom : den forunderlige lille fugl, der reddede en familie


Beskrivelse


I tekst og billeder fortæller fotografen Cameron Bloom historien om hvordan han mødte sin elskede kone Sam som ung. Sam mister førligheden ved en ulykke, men da en lille forkommen fløjtefugl træder ind i familiens liv, vender livsmodet og håbet tilbage.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2017

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 27. sep. 2017

I denne rørende og smukt fortalte foto-bog får vi historien om en familie der rammes af en tragedie, men mødet med en lille fugl bringer håbet og livsmodet tilbage. Til læsere af rørende, personlige beretninger og foto-interesserede.

Fotografen Cameron Bloom fortæller med billeder og ord, om hvordan han mødte sit livs kærlighed Sam som ung. De får tre drenge og har et dejligt liv, men på en ferie falder Sam ud over et rækværk og mister førligheden. Trods familiens kærlighed og omsorg rammes Sam forståeligt af depression og mister lysten til livet. En dag finder de en lille fløjtefugl, der er faldet ud af reden. De redder dens liv, og den bliver en del af familien. Den lille fugls ukuelige lyst til livet smitter, og snart er der atter latter i huset. Bogen er illustreret med fotos på hveranden side, og i et næsten kvadratisk format i hardback.

En usædvanlig rørende og livsbekræftende bog, der med både ord og billeder rammer lige ind i følelserne og efterlader et stort indtryk. Fotografierne er smukke, skæve, sjove og personlige, og teksterne passer på en poetisk måde til hvert foto. Fortalt i et varmt og uhøjtideligt sprog, og kan læses på under en time - eller man kan bladre og blot nyde billederne.

Til min farGadekatten Bob er også en rørende, personlig beretning fortalt primært i fotografier. Gadekatten Bob handler også om hvordan dyr kan gøre en forskel, men er dog ikke en foto-bogTil min far er også en rørende, personlig beretning fortalt primært i fotografier. handler også om hvordan dyr kan gøre en forskel, men er dog ikke en foto-bog.


Kristeligt dagblad

d. 25. nov. 2017

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 25. nov. 2017