Bøger / faglitteratur

Perfekt hud : bliv din egen hudplejeekspert


Beskrivelse


Gode råd til hvordan man får bugt med hudproblemer ved hjælp af bl.a ændring af kostvaner og livsstil, og hvorledes man bliver sin egen hudplejeekspert.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. apr. 2016

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 1. apr. 2016

Ole Henriksen giver i denne bog gode råd og idéer til hudplejerutiner og kost videre til sine mange trofaste fans.

Bogen er blevet til som et samarbejde mellem journalist Jacob Heinel Jensen og skønhedsekspert Ole Henriksen fra Hollywood. Der indledes med en introduktion til Ole Henriksens livsfilosofi og hans personlige historie samt en kort generel information om hudens opbygning. Derefter følger kapitler om tør hud, sart hud, rynker, øjne, uren hud og akne. Hvert kapitel giver tips og tricks samt en anbefalet hudplejerutine til den pågældende hudtype bygget op omkring en casestory. Desuden indeholder hvert kapitel et afsnit, der hedder "I køkkenet med Ole Henriksen", hvor der gives opskrifter på hudplejemidler, man selv kan blande. Bogen rundes af med et afsnit, hvor Ole Henriksen præsenterer sit arbejde i laboratoriet. Helsides fotos, korte faktabokse med omtale af kendte kunder i skønhedssalonen, fotos af hudplejeprodukter og korte citater bryder teksten op.

Informativ, grundig og velformidlet bog indeholdende anbefalinger af hudplejerutiner for enhver hudtype. Ole Henriksens kendte positive tilgang til verden kommer fint til udtryk.

For nogle år siden kom Thorbjörg Hafsteinsdottirs Den ultimative antiage-guide, der også er en omfattende guide til opnåelse af perfekt hud.