Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Perlejul


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2019

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 10. okt. 2019

19 skønne perleopskrifter til juleperlerierne. For alle perle- og juleglade børn og voksne.

Inden selve opskrifterne er et afsnit med tips til hvordan bogen og opskrifterne skal bruges. Herefter følger et afsnit med vejledning og tips til strygning af perlepladerne. De 19 forskellige opskrifter har hvert deres dobbeltopslag med et helsides farvefoto af den færdige figur eller pynt samt en kort beskrivelse på modsatte side. Selve opskriften har en oversigt over anvendte perler og plader og et "sådan gør du"-afsnit. Alle opskrifter har også diagrammer i stor størrelse, hvor man kan se placeringen af de forskellige farver perler. De opskrifter der skal samles har desuden en samlevejledning. Dette er femte udgivelse i serien "Perlerier med Anja Takacs". Tidligere udgivelser i serien er fx PerlelegMine første perlerierPerledyr, Mine første perlerier og PerledyrInden selve opskrifterne er et afsnit med tips til hvordan bogen og opskrifterne skal bruges. Herefter følger et afsnit med vejledning og tips til strygning af perlepladerne. De 19 forskellige opskrifter har hvert deres dobbeltopslag med et helsides farvefoto af den færdige figur eller pynt samt en kort beskrivelse på modsatte side. Selve opskriften har en oversigt over anvendte perler og plader og et "sådan gør du"-afsnit. Alle opskrifter har også diagrammer i stor størrelse, hvor man kan se placeringen af de forskellige farver perler. De opskrifter der skal samles har desuden en samlevejledning. Dette er femte udgivelse i serien "Perlerier med Anja Takacs". Tidligere udgivelser i serien er fx Perleleg, og PerledyrInden selve opskrifterne er et afsnit med tips til hvordan bogen og opskrifterne skal bruges. Herefter følger et afsnit med vejledning og tips til strygning af perlepladerne. De 19 forskellige opskrifter har hvert deres dobbeltopslag med et helsides farvefoto af den færdige figur eller pynt samt en kort beskrivelse på modsatte side. Selve opskriften har en oversigt over anvendte perler og plader og et "sådan gør du"-afsnit. Alle opskrifter har også diagrammer i stor størrelse, hvor man kan se placeringen af de forskellige farver perler. De opskrifter der skal samles har desuden en samlevejledning. Dette er femte udgivelse i serien "Perlerier med Anja Takacs". Tidligere udgivelser i serien er fx Perleleg, Mine første perlerier og .

En virkelig fin bog. Rødt glimmer i titlen på forsiden, lyse farver og en fin opsætning fuldender indtrykket. Opskrifterne er nemme at overskue og der er god information hele vejen igennem. Den følger så fint i rækken af de øvrige bøger i serien.

Anja Takacs har tidligere udgivet JulevennerJul med perleplader. En anden juleperlebog er Jul med perlepladerAnja Takacs har tidligere udgivet Julevenner. En anden juleperlebog er .