Bøger / faglitteratur / vejledninger

Perlekunst : perler i flere dimensioner


Beskrivelse


Skab fantasifulde perleformer og få idéer til brug af perleplader i nye og sjove sammenhænge. Med 30 mønstre bliver man guidet igennem forskellige 3D-perleteknikker, hvor perlepladerne bliver klikket, flettet og bøjet på kryds og tværs.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. nov. 2018

af

af

Camilla Sejerøe

d. 1. nov. 2018

Hvis du er til perleplader, er her mange nye metoder og mønstre, du kan give dig i kast med.

Sune B. Godsk har perlet i mange år, og har været en del af "Perle Plade Syndikatet", der allerede i 2007 lavede perler for voksne og for alvor. De har været med på festivaller og mange andre steder og stillet perler til rådighed for voksne. I forordet beskrives det at perle som "analog 3D-print". Det beskriver også fint, hvad bogens ærinde er: at ændre perlepladeteknikkerne fra at være flade til at være i 3D. Der er kurve, mobilholdere, dyr og meget andet i bogen. Efter forordet er der afsnit om materialer, perler, værktøj og teknikker. Dernæst følger en lang række opskrifter i 3D. Alle er illustreret med diagrammer og farvefotos.

En fin og grundig bog om et nyt, kreativt emne.

Der er kommet en del bøger om perleplader i de senere år, men de fleste er rettet mod børn. Det gælder fx PerlesjovPerlemagi play fra 2017 og Perlemagi playDer er kommet en del bøger om perleplader i de senere år, men de fleste er rettet mod børn. Det gælder fx Perlesjov fra 2017 og .