Bøger / faglitteratur til børn / mønstre

Perler hele året : motiver til de fire årstider


Beskrivelse


Med inspiration i årstidernes skiften kan man lave dekorative perlemotiver som forårets kirsebærblomster, sommer-is, efterårets røde frugter og iskrystaller.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. mar. 2020

af

af

Helle Laursen

d. 6. mar. 2020

Fine dekorative perlerier med motiver inspireret af årstidernes karakteristika. Der er til mange timers hygge for alle perlepladeentusiaster og kreative sjæle. Til voksne og børn fra 4-årsalderen og op.

Endnu en bog om perler fra Mie Møller Bie. Nu kan man med inspiration i årstidernes skiften lave dekorative perlemotiver som forårets kirsebærblomster, sommer-is, efterårets røde frugter og iskrystaller. Bogen indledes med "Tips om perler", inden man går i gang med de mange kreative projekter. Hvert projekt er beskrevet og illustreret med et perlemønster og farvefoto af det færdige projekt. Ikke indbundet.

Indbydende og lækker hobbybog til alle der holder af at skabe dekorative motiver på perleplader. Bogen har et rigtig flot layout med perlemønstre, der er nemme at afkode. Velegnet hobbykræs for hele familien, hvor de færdige projekter egner sig fint til små gaver og dekoration i hjemmet eller i haven.

Mie Møller Bie har skrevet flere hobbybøger med motiver til perleplader. Det samme har Anja Takacs, der blandt andet har udgivet Perlesjov.