Bøger / faglitteratur / erindringer

Permanent turbulens


Beskrivelse


Professionel musiker og trommeslager Kasper Foss beretter om sit liv og karriere i en blanding af humoristiske og selvironiske anekdoter og hæsblæsende beretninger om hurtige penge, kreativ energi, selviscenesættelse, store egoer og jagt på anerkendelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. feb. 2017

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 27. feb. 2017

Trommeslageren Kasper Foss skriver om den danske rockscene, som han om nogen kender indefra, og leverer et væld af kvikke anekdoter fra musikbranchen. Men den er også en selvbiografi, der tager dybe spadestik i kunstnerlivets op- og nedture. Vil have et potentielt stort publikum med interesse for den danske musik- og underholdningsbranche.

Biografi fra en kunstner, der i de sidste 35 år har styret trommerne hos utallige bands i den danske musikbranche. Erindringer og anekdoter fra 35 års turneliv og pladeproduktion med bla. Mike Tramp, Danser med drenge, Hotel Hunger og Michael Falch, som også har skrevet forordet.

Foss født 1968, har skrevet en pageturner af et generationsportræt, set fra bag trommesættet hos en af musikindustriens hårdest arbejdende talenter. Bogen er velskrevet og fyldt med anekdoter, fra et liv levet med fristelser og faldgruber, i et fag hvor succes og fiasko er nære venner. Foss er en yderst charmerende fortæller, man griner højt med på hans afslappede og selvironiske distance, selv når det gælder nedturene, med for meget alkohol eller enten for lidt eller for meget arbejde. Et overvældende persongalleri fra den danske musikbranche 1982-2017 præsenteres kærligt og ærligt, uden sladder og udleveringer.

Andre syn på samme scene leveres af Michael Falchs erindringsdagbøger Dagen & vejen & fugleneStilledalI won't cut my hair, Jimmy Jørgensens Stilledal eller Jesper Binzers I won't cut my hairAndre syn på samme scene leveres af Michael Falchs erindringsdagbøger Dagen & vejen & fuglene, Jimmy Jørgensens eller Jesper Binzers I won't cut my hairAndre syn på samme scene leveres af Michael Falchs erindringsdagbøger Dagen & vejen & fuglene, Jimmy Jørgensens Stilledal eller Jesper Binzers .