Bøger / faglitteratur / guides


Beskrivelse


Om Perus traditionelle rejsemål, dvs. udvalgte seværdigheder, peruansk køkken, lokale traditioner, dyreliv og historie. Bl.a. om inkaernes historie, om Amazonas samt mindre afsnit om Titicaca-søen, Nazca-linjerne og det moderne Peru.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. dec. 2015

af

af

Erik Nicolaisen Høy

d. 4. dec. 2015

Primært en grundig rejseguide for turister, men sekundært kan bogen også bruges som en hurtig introduktion til interesserede i Peru generelt.

De to akademiske forfattere giver baggrundsmateriale om et udvalg af Perus traditionelle rejsemål, dvs. udvalgte seværdigheder, peruansk køkken, lokale traditioner, dyreliv og historie. Bl.a. er der 30 sider om inkaernes historie, 23 sider om Amazonas samt mindre afsnit om Titicaca-søen, Nazca-linjerne og det moderne Peru. Bogen er sat op i tospaltet format, gennemillustreret med farvefotoer og har mange inserater.

Det lækre layout og fotoer gør bogen indbydende ikke bare som rejseguide, men også som sofalæsning om Peru. Den er let forståelig, spændende skrevet og fokuserer på emner der interesserer de fleste turister. Bemærk at bogen ikke indeholder praktiske oplysninger. Indholdet og bogens størrelse gør den egnet som rejseforberedelse så man er bedre rustet til at se historien bag det man ser på en rejse til Peru.

Bogen supplerer Turen går til Peru & BoliviaOplev Peru, 2014 og Lonely Planets Oplev Peru, 2013 hvad angår mere dybtgående information om landet og baggrund for rejsemåleneBogen supplerer Turen går til Peru & Bolivia, 2014 og Lonely Planets , 2013 hvad angår mere dybtgående information om landet og baggrund for rejsemålene.