Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Peter Pedal går på akvarium


Beskrivelse


Peter Pedal besøger byens akvarium. Mens hans ven "Manden med den gule hat" køber billetter, smutter Peter ind alene. Bare den lille nysgerrige abe ikke får lavet alt for meget ballade.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. juni 2008

af

af

Bo Knudsen

d. 9. juni 2008

En ny bog der ligner den lange stribe af Peter Pedal-bøger, der er er kommet gennem tiden. Fornøjelig oplæsning for børn fra ca. 3 år.

Nye tegnere og forfattere forsætter den populære serie om den lille nysgerrige abe. Bogen her minder i både streg og indhold om de originale bøger. Peter Pedal besøger byens akvarium. Mens hans ven "Manden med den gule hat" køber billetter, smutter Peter ind alene. Og som det skal være, får han lavet både gale streger og en god gerning. Formatet er kvadratisk og siderne er i kraftigt papir.

Samme tegner som i fx Peter Pedals første skoledag, 2006, og dermed helt i stil med tidligere Peter Pedal-bøger. I serien Lær ord med Peter Pedal er der tidligere kommet en bog med papsider for de ca. 1-3-årige, Peter Pedal på akvarium, 2006. Den har dog ikke noget med den aktuelle bog at gøre.

På den ene side er der i både streg og historie en rimelig lighed med de oprindelige bøger med rødder helt tilbage til 1940'erne, så små fans bliver ikke skuffede. På den anden side har jeg aldrig specielt savnet en historie, hvor Peter Pedal er på akvarium.