Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Peter Pedal - søg og find


Beskrivelse


Tag med Peter Pedal ud i rummet, i cirkus, på pizzeria og meget mere mens du hjælper ham med at finde forskellige ting. Finde-bog, fra 3 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. jan. 2023

af

af

Stine Veisegaard

d. 20. jan. 2023

Tag med Peter Pedal ud i rummet, i cirkus, på pizzeria og meget mere mens du hjælper ham med at finde forskellige ting. Finde-bog, fra 3 år.

To findebøger, der i hård pap i målene 21x30 cm, giver en række opgaver fordelt på syv dobbelte sider. Opgaverne kan løses ved at gå på opdagelse i billederne. I bogen "På bondegården" skal der findes forskellige genstande, som er vist på venstre side af dobbeltopslagene. Man kommer på opdagelse på gårdspladsen, i gårdbutikken, i stalden, på rideskolen, i hønsehuset, i svinestien og i skoven. I bogen "Peter Pedal" er der på hvert dobbelt opslag en lille fortælling om Peter Pedal, der slutter med en opfordring til at hjælpe Peter Pedal med at finde bestemte genstande i luften, i havet, i pizzeriaet, i cirkusset, i rummet, i junglen eller i tivoliet.

To farverige finde-bøger, der ikke adskiller sig fra mange andre, der er udkommet. Men finde-bøger er utrolig populære og vil altid have et publikum. Derfor vil disse to også blive populære og efterspurgte.

Kan sammenlignes med fx Min store søg og find-bog med Peter PedalHvor er Peter Pedal?Bondegården vrimlebogHvad finder Lotte? og Hvor er Peter Pedal? (Ca. 50 sider), Bondegården vrimlebog og Hvad finder Lotte?Kan sammenlignes med fx Min store søg og find-bog med Peter Pedal og (Ca. 50 sider), Bondegården vrimlebog og Hvad finder Lotte?Kan sammenlignes med fx Min store søg og find-bog med Peter Pedal og Hvor er Peter Pedal? (Ca. 50 sider), og Hvad finder Lotte?Kan sammenlignes med fx Min store søg og find-bog med Peter Pedal og Hvor er Peter Pedal? (Ca. 50 sider), Bondegården vrimlebog og .