Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Phineas og Ferb


Beskrivelse


Myldrebilledbog med det genkendelige univers fra Disney-tegnefilmene om Phineas og Ferb.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2013

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 13. dec. 2013

Her er en ting-finder og myldrebilledbog i Disneys Phineas og Ferb-univers for børn fra ca. 4 år i den lettere ende. Omslag dækker for indhold.

For fans og yndere af Phineas og Ferb, som er en tegnefilmserie, bl.a. kendt fra "Disney sjov" og de forskellige Disney-kanaler, er her en billedbog med 8 opslag at gå på opdagelse i og finde figurer. Der er ikke nogen gennemgående historie, men i hvert opslag er der en af de to skøre venners påfund eller opfindelser, som fx dyreoversættelsesmaskinen. Billedernes scenografi ligner det, man møder i filmene. Der er en kort tekst til hvert opslag i opslagets venstre side, og figurer eller ting, der skal findes er tydeligt vist i boksen under på ensfarvet baggrund. Det er ikke de mest indviklede opgaver, og ikke vildt komplekse myldrebilleder, men de er i universets stil, og der er et 9. opslag med flere lidt flere sværere opgaver, som kan løses med voksen oplæser.

Vi har mange billedbøger som denne med myldrebilleder, hvor man kan søge og finde, og der i denne serie Kig og find en anden meget sammenlignelig titel: Biler af Art Mawhinney fra 2007.

Det er en anvendelig opgavebog med 9 opslag med opgaver og myldrebilleder i et tegnefilmsunivers. Der er ikke nogen gennemgående historie, men opslag og billeder i tegnefilmenes univers med skøre Phineas og Ferbs sjove opfindelser og påfund. Bogen kan supplere vore samlinger.Informationer og udgaver