Bøger / skønlitteratur / roman

Pigen på klippen


Beskrivelse


Grania Ryan flytter tilbage til Irland på grund af hjertesorger. Her møder hun den livlige pige Aurora. Men der er noget hemmelighedsfuldt omkring hende, og langsomt udfoldes familieskæbnerne.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. apr. 2013

af

af

Stine Grabas

d. 22. apr. 2013

Gedigen underholdning til de mange læsere af slægtsromaner og romantiske romaner.

Grania Ryan vender midlertidigt tilbage fra New York til Irland med hjertesorger. Her støder hun tilfældigt ind i en lille, livlig rødhåret pige ved klippen. Hun kommer til at ændre Granias liv, da først Grania bliver fascineret og betaget af den lille pige. Granias mor er dog noget forbeholden ved venskabet. Dén familie har man altid skulle holde sig fra. Langsomt fortælles en historie i flere spor om familiernes generationer. Forfatteren bag Orkideens hemmelighed, Riley, har endnu en gang formået at skrive en familiesaga, der fænger. Historien spænder fra nutidens Manhatten til første verdenskrig. Romanen er bevægende med meget kærlighed og meget sorg. Man sluger den, når først man er i gang.

Mange kan sammenlignes med denne og derfor vil der også være mange læsere til Pigen på klippen. Kate Morton, Maeve Binchy og i den bedre ende Linda Olsson kan gives til samme læserskare.

Underholdende, bevægende og fængslende familiehistorie om Grania, der flytter tilbage til Irland og får vendt op og ned på sit liv. Der udfoldes en historie om generationer, der oplever lidt af hvert. Der vil ligesom til Rileys tidligere bog, være en stor læserskare til denne.


litteratursiden.dk

d. 17. juni 2013

af

af

Kirsten Marie Dreier

d. 17. juni 2013

Uimodståelig romantisk roman om knuste hjerter, tilgivelse, nye chancer og ulykkelig kærlighed. Dybt bevægende og spændende fra første til sidste side. Kunstneren Genia Ryan er vendt hjem til Irland f...