Bøger / skønlitteratur / roman

Pigen under træet : krimi


Beskrivelse


Louise Rick efterforsker en mordsag, hvor liget af en ung pige er blevet fundet i en klippesprække på Bornholm. Pigen forsvandt sporløst fra en lejrskoletur i 1995.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2019

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 5. nov. 2019

Til dig som er vant til at sluge Sara Blædels krimier er her godt nyt. Louise Rick er atter efterforskende hovedperson. På Bornholm findes liget af en ung pige i en klippesprække i Ekkodalen. Hun forsvandt sporløst på en lejrskoletur i 1995.

Louise Rick er egentlig på orlov fra jobbet i drabsafdelingen, men er hjemme fra sin jordomrejse, da hendes bror forsøger at begå selvmord efter at hans kone, Trine, endnu engang har forladt ham og parrets to børn. Susan hed den unge pige, der blev fundet i Ekkodalen. Da Louise kigger Trines ting igennem opdager hun måske en sammenhæng. Et foto afslører, at Trine var med på den famøse lejrskoletur og altså klassekammerat med Susan. Samtidig opsøger Camilla Lind fra Morgenavisen en anden af Susans gamle klassekammerater, Pia, for at opdage hun lige har begået selvmord. Er der en sammenhæng mellem det hele, og kan Louise måske opklare et ældre mordmysterium på Bornholm? Det er krimi nr. 10 med Louise Rick som hovedperson og efterforsker. Sara Blædel har senest skrevet trilogien om skoleportrætfotografen Ilka begyndende med Bedemandens datter.

Underholdende krimi på niveau med de andre i serien. Helt sikkert guf for de mange som sluger Blædel og som holder af en krimi, som foregår i Danmark.

Matcher krimier af Elsebeth Egholm og Liza Marklund, hvor hovedpersonen også ofte blander efterforskning og privatliv sammen med store konsekvenser.


litteratursiden.dk

d. 15. nov. 2019

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 15. nov. 2019

Sara Blædel er igen på hjemmebane med en ny forryggende krimi om Louise Rick, hvor et mumificeret lig af en ung pige dukker op i Ekkodalen på Bornholm. Efter en pause på fem år vender Sara Blædel tilb...


Politiken

d. 16. nov. 2019

af

af

Nanna Frank Rasmussen

d. 16. nov. 2019


Jyllands-posten

d. 15. nov. 2019

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 15. nov. 2019


Berlingske tidende

d. 15. nov. 2019

af

af

Merete Reinholdt

d. 15. nov. 2019