Bøger / skønlitteratur til børn / romaner

Pigerne fra Stjernedalen - og de gamle breve


Beskrivelse


Nete og Nola finder en dag en masse gamle breve i et forladt hus i deres by - breve, der gemmer på svar fra fortiden! Fra 6 år.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2021

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 10. feb. 2021

Nete og Nola finder en dag en masse gamle breve i et forladt hus i deres by - breve, der gemmer på svar fra fortiden! Højtlæsning fra 6 år og selvlæsning fra 9 år.

Tvillingerne Nete og Nola bor i Stjernedalen med deres forældre. De elsker at gå på opdagelse, især i et forladt hus i byen. En dag finder de en gammel kiste, der bl.a. indeholder en masse breve. Breve, der beskriver et helt liv med cirkusartister, kærlighed og tab. Pigerne hvirvles ind i den historie, brevene fortæller, og langsomt går det op for dem, at brevene måske har noget med dem selv at gøre. Men hvordan passer de to brødre, der har købt det forladte hus, ind? Og deres egen mor? Svaret må de finde sammen!.

Hyggelig højtlæsningsbog af Mille Gori, bedre kendt som Motor Mille. Sproget er legende og underholdende, der er ikke sparet på metaforer og det kommer der flere sjove situationer ud af. Der er også en hel scene, der er som taget ud af "Alene hjemme"-filmen, og som helt sikkert vil få et smil frem hos læserne. Undervejs er der flotte illustrationer, der passer godt til historien. De er holdt i klare farver og giver et ekstra lag til historien.

PralefestenOperation Cirkus er også en eventyrlig fortælling med illustrationer og tekst, der passer godt sammen. Operation Cirkus handler også om et cirkus og har også et spændende plotPralefesten er også en eventyrlig fortælling med illustrationer og tekst, der passer godt sammen. handler også om et cirkus og har også et spændende plot.


Børn & bøger

Årg. 74, nr. 3 (2021)

af

Årg. 74, nr. 3 (2021)